Mustafa DEVECİ - MÜDÜR

Mustafa DEVECİ

1974 yılı  Ceyhan doğumlu olup; Ömer Refika Halıcılar İlkokulu ve Ortaokulu, Karşıyaka Lisesini mezunu. 1994 yılında Hacettepe Üniversitesi Harita Kadastro Bölümü bitirdi. 1999 Yılında Niğde Üniversitesi Sınıf Öğretmenliği Bölümünden mezun oldu.

11.10.1999 tarihinde Adana Saimbeyli İlçesi Çeralan İlköğretim Okuluna Sınıf Öğretmeni olarak atandı, 2001 yılında aynı okulda Müdür yardımcısı kadrosuna geçti, Müdür vekili olarak devam etti. 2004 yılında Ceyhan Başören İlköğretim Okuluna Müdür olarak atandı . 2010 yılında Sarıçam Yeniyayla İlköğretim Okulu Müdürü olarak atandı. 23.09.2014 yılında Sarıçam Halk Eğitimi Merkezi Müdürü olarak atandı. 01.07.2019 tarihi itibariyle Yüreğir Cengiz Topel İlkokulunda Müdür olarak göreve başlamış bulunmaktadır.

2015 yılında Kahraman Maraş Sütçü İmam  Üniversitesinde Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi Bilim Dalında  Yüksek Lisans yaptı.

Görev yaptığı süre içerisinde 2 Adet Teşekkür, 1 Adet Takdir,  6 Adet Başarı Belgesi, 2 Adet Üstün Başarı Belgesi, 1 Adet Maaş ödülü , 1 adet ödül almış olup, ve çok sayıda hizmet içi Eğitime katılmış bulunmaktadır.

Ayrıca Erasmus+ projeleri ile bir çok Avrupa ülkesinde eğitime katılmıştır.

Evli ve 2 Çocuk babası. (Ceren&Yiğit)