May

Anasınıfı öğrencilerimiz Tiyatro etkinliğinde çok eğlendi.Emeği geçen tüm öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramının 104. yıl dönümü, Okulumuzda düzenlenen törenle kutlandı.

May

Okulumuz 3. ve 4 sınıflar arasında yapılan Futbol Turnuvasında 4/A Şampiyon oldu.Şampiyonu takımı  tebrik ediyoruz.Turnuvada emeği geçen tüm Öğrenci,Öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

May

İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlemiş olduğu Akıl ve Zeka Oyunları turnuvasına  katılım amacıyla İlçe turnuvasına katılmak için okulumuz öğrencileri arasında Mangala ve Q-Bitz branşlarında yapılan yarışmada ;Mangala da okulumuzu 4 B sınıfından Fatma Elanur KARALI,Q-Bitz da 4D sınıfından Doğa URUK temsil edecektır.Yarışmaya katılan tüm öğrencilerimize ve Yarışmayı Organize eden Sinan SAĞINDIK öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

Mrt

24.03.2023 günü 10.00-11.00 saatleri arasında Okulumuz Öğrencilerine  İl Trafik Şube Müdürlüğünde "Trafik Güvenliği Eğitimi" kapsamında uygulamalı olarak Genel Trafik kuralları, Emniyet Kemerinin kullanımı ve Okul servis araçlarına binme inme kuralları ile ilgili akülü araçlardan da faydalanarak  teorik ve uygulamalı eğitim verilmiştir.

Mrt

Kahramanmaraş merkezli 6 Şubat'ta meydana gelen deprem sonrası öğrencilerimiz ders başı yaptı. Okulların yeniden açılması nedeniyle Okulumuzda açılış töreni gerçekleştirildi.

Kas

" 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddete Karşı Uluslararası Mücadele Günü"

Kas

Bugün, yarınlarımızın mimarı Mustafa Kemal ATATÜRK'ün bize Cumhuriyeti armağan edişinin 99. Yıldönümü... 29 Ekim bir doğum günüdür. Çağdaş bir ulusun doğum günü... Okulumuzda bu anlamlı günü anmak için coşkuyla Cumhuriyet Bayramımızı kutladık.

Ekm

13 Ekim Dünya Afet Risklerini Azaltma Günü münasebetiyle  okulumuzda Afete Hazırlık eğitimi ve tatbikatları planlanarak, icra edilmiştir

Haz

Satranç sporuna bu yıl temeli oluşturduk.Çok başarılı bir yıl oldu.İlk yılımız olmasına rağmen  öğrencilerimiz katıldıkları bir çok yarışmadan madalyalarla döndüler.Öğrencilerimizin  başarılarımızda büyük katkıları olan velilerimize ve Satranç Öğretmenimize çok teşekkür eder,öğrencilerimize  başarılarının devamını dileriz.

Haz

Okulumuz eTwinning Avrupa Etiketinden sonra eTwinning Ulusal Kalite Etiketide aldı.Okulumuz eTwinning yürütücüsü Demet KILIÇ METLİOĞLU'na başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ederiz.

Haz

İlçemiz Karacaoğlan Anaokulunda gerçekleştirilen Anasınıfları arası satranç turnuvasında öğrencilerimiz madalyalarını aldılar .Yarışmaya katılan öğrencilerimize ,onların yetişmesinde çok büyük emeği olan Yasemin Öğretmenimize ve velilerimize teşekkür ederiz.Turnuvada ev sahipliği yapan Karacaoğlan Anaokulu idareci ve öğretmenlerine de teşekkür ederiz.

Haz

Okulumuz 4D sınıfı tüm öğrencilerimizin katılımı ile Doğada Bir Gün etkinliği yapmıştır.Öğrencilerimiz hem öğrenmiş hemde eğlenmiştir.

May

Okulumuz 1C sınıfı öğrencileri Anneler günü nedeniyle, sınıflarında annelerinin gününü kutladı.Öğretmen ,öğrenci ve velilerimize teşekkür eder.Cengiz Topel İlkokulu olarak tüm Annelerin ,ANNELER GÜNÜ'nü kutluyoruz.